Rotter er et stigende problem i Danmark, derfor kan du med fordel installere en rottespærre for at undgå rotteangreb I jeres hjem.

Langt de fleste rotteproblemer i Danmark stammer fra kloaken. Når rotterne er trængt ind i dit hjem kan de være årsag til store skader på rør og stikledninger samt ubehagelige lugtgener.

En rottespærre holder effektivt rotterne ude af hjemmet. Den monteres i kloaken og forhindre rotterne i at komme ind i hjemmet.

Service og vedligehold

En Rottespærrer skal én gang om året serviceres for at sikre at den fungere optimal og er uden fejl. I servicet er der udskiftning af alle sliddele såfremt disse måtte have behov, dette gør vi for at sikre at din rottespærre altid fungere optimal.

Fradrag og forsikring

Mange forsikringer yder rabat på stikledningsdækningen på husforsikringen hvis I har installeret rottespærre. Det er desuden muligt at opnå håndværker fradrag på installationen dog ikke service.

Er i flere sammen?

Er I flere på samme vej, en grundejerforening, boligforening eller andet som har brug for flere rottespærre? Så kontakt os for et samlet tilbud. Vi tilbyder en samlet løsning for jer, når I er flere sammen. Dette gælder både på installation og efterfølgende service.

Fler tilbudet gælder kun for samme vej, naboveje, grundejerforeninger, boligforeninger og by kvartere. Har I en helt særlig case som ikke er nævnt, så send os en mail på mv@mvanlaeg.dk, så vi sammen kan finde en løsning.