kloakarbejde ved nybyggerhus

Aut. kloakmester

MV Kloak & Anlæg ApS udfører alt i kloakarbejde i hele Jylland, med base i Midtjylland. Vi udfører arbejde for både private, offentlige bygherrer og erhverv.

Bøvl med kloaken?

Ingen kloakopgave er for stor eller lille. Vi rykker hurtigt ud til enhver opgave og tilbyder kloak døgnservice, så I ikke skal bekymre jer.

Vi står altid klar med vejledning og ekspertise inden for kloak, kontakt os uforpligtende for et tilbud på jeres næste kloakprojekt, hvad end det er nyetablering eller renovering.

Kontakt os 

Kloakarbejde og kunden i fokus

Hos MV Kloak & Anlæg ApS udfører vi alt i kloakarbejde, vi bestræber os på at levere den bedste kvalitet og sparring til vores kunder, både private, offentlige bygherrer og erhverv. Vi dygtiggøre os hele tiden, og sørger derfor altid for at have nyeste viden om kloakfaget, det betyder vi deltager i div. kurser og efteruddannelse for at sikre vores kunder den bedste service og løsning. 

Faglighed

Hos MV Kloak & Anlæg ApS er vi faguddannede til at foretage TV inspektion og har rottespærrecertifikat – Dette gør os i stand til at kunne løse alle opgaver og tilbyde den bedste løsning for vores kunder.

Kontakt os